banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6

Wie zijn we?

Zoals de naam al verraadt, zetten we bij Onderwatersportvereniging Hippocampus ons in voor duiken met perslucht in Nederlandse wateren en op het snorkelen. Dit doen we met onze gezellige familievereniging in Arnhem. Naast de trainingen op vrijdagavond organiseren we opleidingen en leuke activiteiten, zoals het zeelandweekend.

Bij OSV Hippocampus staan veiligheid, gezelligheid en respect (voor elkaar en de omgeving) hoog in het vaandel. We hebben een groot instructeursteam dat alle standaard NOB opleidingen, vele specialisaties en het ScubaDoe programma voor de jeugd verzorgt.

De vereniging heeft een eigen compressor voor het vullen van persluchtflessen tot 200 bar. Het vullen en het gebruik maken van de behoorlijke collectie duikmaterialen is voor leden gratis.

Wil je een keer proberen hoe het is om onder water te ademen? Meld je aan voor een vrijblijvende introduik. Daarnaast kun je met of zonder duikervaring altijd even langskomen op onze vrijdagavondtraining om sfeer te proeven en meer informatie over onze vereniging te krijgen.

478
4 februari 2023
12:27

Zwaar bewolkt en 8° C met windkracht 1